Kategorier

tisdag 24 augusti 2010

Vi ser möjligheterna i Sollentuna

Nu är valrörelsen i full gång. Det är den roligaste tiden att vara politiker! Människor är mer intresserade av politik och nyfikna på hur vi vill bygga vidare på ett bra Sollentuna.

Folkpartiet har varit med och styrt Sollentuna under många år. Vi har genomfört många bra reformer och framför allt förbättrat valfriheten för Sollentunaborna. Ett samhälle måste dock alltid fortsätta att utvecklas och vi möts ständigt av nya utmaningar. Folkpartiet är ett hungrigt parti som ser nya och fler möjligheter att förbättra och underlätta vardagen för Sollentunaborna.

Folkpartiets politik bygger på att människor skall kunna göra egna val i vardagen med hög kvalitet inom kärnverksamheterna som förskola, skola och äldreomsorg. Vi arbetar även för att det ska vara lättare att få sitt första jobb och vi ser det som en av våra viktigaste uppgifter att stötta de som har en tuff tid i livet.

Vi styr en av Sveriges mest välskötta kommuner vad gäller ekonomi och kvalitet och vi vill fortsätta ta ansvar för Sollentuna!


I går startade vi slutspurten i valrörelsen med att Erik Ullenhag, partisekreterare och riksdagskandidat, besökte Sollentuna. Det känns som vi har vinden i ryggen i den här valrörelsen det ger ännu mer energi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar