Kategorier

onsdag 12 maj 2010

De rödgröna vill straffbeskatta Stockholmarna

Det blir bara tokigare och tokigare. Först går den rödgröna oppositionen ut och säger att de ska höja skatten om de vinner valet i höst. De påstår samtidigt att det inte kommer att drabba vanligt folk. Detta måste innebära att vi i Stockholms län inte är vanligt folk för det verkar vara vi som ska betala för den bidragpolitik som de rödgröna vill driva.

När det nu uppdagas att det är vanliga människor som kommer att drabbas av den höjda fastighetsskatten så säger Östros (S) att gränsen för beskattning av fastigheter måste höjas. Detta är dock inte förankrat hos samarbetspartierna. Ett exempel på att det kommer bli svårt att få igenom i den rödgröna röran är Wernerssons (MP) uttalande; att boende i villa ska låna upp eller sälja fastigheten om man inte har pengar.

Hur många ovanliga människor tror oppositionen att det finns? Sanningen är ju att det är ca 8% av Sollentunas husägare som drabbas av höjda fastighetsskatter. Och med den hastighet våra fastighetsvärden ökar så kommer den siffran att växa i snabb takt. Bättre att redan den 19 september rösta bort förslaget om höjda fastighetsskatter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar