Kategorier

onsdag 2 december 2009

Oppositionsrådet i Sollentuna förlorar i respekt!

Freddie Lundqvist oppositionsråd (S) i Sollentuna har sänkt den politiska nivån till ett djup jag inte trodde var möjligt. Han skriver på Facebook att FP helt tappat kompassen. Han tar Åke Blomqvist, tidigare kommunalråd i Haninge, som uppenbarligen köpt och arrangerat sex till intäkt att döma ut hela Folkpartiet. Ingen och då betonar jag ingen inom FP har annat än fördömt detta som helt förkastligt och som omöjliggjort uppdrag i Folkpartiet. Men varför ska man bry sig om sådana saker när man kan döma ut ett helt politiskt parti.
Lundqvist måste mena att en person räcker för att svartmåla min och andra Folkpartisters ärliga arbete om alla individers lika värde och okränkbarhet. Hur ska man annars tolka det skrivna ordet - att FP helt tappat kompassen.
Är det på den här nivån kommunens ledande oppositionspolitiker tänker föra debatten så får det stå för honom. Jag tänker inte delta på den nivån efter detta. Men jag måste få reagera å det bestämdaste. Den här typen av smutskastning hör sannerligen inte hemma i politiken. Det är den här typen av debattnivå som gör att människor inte vill engagera sig politiskt.

1 kommentar:

  1. Här är länken den som vill läsa själv:

    http://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Arbetarekommuner/Mall/sollentuna/Nyheter/Nytt-liv-at-demokrati-och-valfard-i-framtidens-Sollentuna-i-Freddies-kronika/.

    Det lustiga är att han i samma stycke nämner om att kasta sten i glashus. Om han ville få det sagt hade han kunnat säga det på ett bättre sätt.

    Och för att inte kasta sten själv så lägger jag till "det är lätt att vara efterklok" :-)

    SvaraRadera